Celozrnné lívance s jablky – videorecept

Celozrnné lívance s jablky – videorecept

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Vegetariánský
  • Snadné
  • 20 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 100 g celozrnné špaldové mouky
  • 1 biovejce
  • sirup a ořechy na ozdobu
  • 3 jablka na ozdobu

Jak na to?

  1. Jablka zbavte jádřinců a podélně nakrájejte na osminky. V rendlíku rozpusťte ghí, přidejte nakrájená jablka, skořici, lžíci vody a lžíci třtinového cukru. Poduste asi 10 minut do změknutí.

  2. Obě mouky dejte do mísy. Přidejte amarantové vločky, špetku soli, kypřící prášek a třtinový cukr. Krátce promíchejte a přidejte rostlinné mléko s vejcem. Metlou vyšlehejte na těstíčko.

  3. Rozehřátou nepřilnavou pánev potřete trochou oleje. Dávkujte připravenou směs (1 lžíce těsta na 1 lívanec) a opékejte na středním plameni z obou stran dozlatova. Podávejte spolu s dušenými jablíčky, podle libosti polijte sirupem a posypejte drcenými ořechy.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.