Fazolové brownies

Fazolové brownies

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský, bezlepkový
  • Středně obtížné
  • 60 minut + namáčení a vaření fazolí
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 50 g rostlinného tuku (nebo másla)

Jak na to?

  1. Fazole namočte a uvařte podle návodu.

  2. Ve vodní lázni rozpusťte čokoládové pecičky a rostlinný tuk.

  3. Do mixéru nasypte uvařené fazole, přidejte datlový sirup, rýžové mléko, rozpuštěnou čokoládu, slunečnicové máslo a vše umixujte na hladký krém.

  4. Rýžovou mouku promíchejte se špetkou soli a práškem do pečiva, přidejte ke směsi a promíchejte.

  5. Směs vlijte do formy (velikost cca 20×25 cm) vyložené pečicím papírem a pečte 20 minut při 180 °C.

Jak jste ohodnotili tento recept?

5/5

Hodnotili 2 kuchaři

  • Lenka Kašová – Country Life 13. 8. 2018

    Dobrý den, děkujeme za zprávu, 70 ml na 4 porce.

  • Lada Ševecová 12. 8. 2018

    Kolik prosím rýžového mléka do receptu? Děkuji

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.