Tortilly s omáčkou z fazolí a pečené zeleniny — videorecept

Tortilly s omáčkou z fazolí a pečené zeleniny — videorecept

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Opravdu výborná kombinace chutí domácích a exotických osloví každého milovníka nápaditých pokrmů.

  • Veganský, vegetariánský
  • Snadné
  • 45 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 2 stonky kadeřávku (případně mangoldu, kapusty)
  • 1 plechovka sterilovaných rajčat
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce BBQ omáčky
  • 1 lžičky oregana
  • 0,5 lžičky mleté sladké papriky
  • 200 g mrkve - na pečenou zeleninu)
  • 400 g dýně (například muškátové nebo hokaido) - na pečenou zeleninu
  • 4 lžíce olivového oleje - na pečenou zeleninu
  • sůl, pepř

Jak na to?

  1. Nakrájenou dýni a mrkev zakápněte 1 lžící olivového oleje, pečte 30 minut při 200 °C.

  2. Na 2 lžících olivového oleje nechte zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek. Přidejte nakrájenou papriku a dále společně restujte.

  3. Přidejte fazole, rajčata, nakrájený a žeber zbavený kadeřávek, BBQ omáčku a všechno koření. Dobře osolte, přiveďte k mírnému varu a povařte asi 20 minut.

  4. Upečenou mrkev a dýni dejte do mísy. Zakápněte zbylým olivovým olejem a octem. Dobře osolte, opepřete a promíchejte.

  5. Tortilly opečte nasucho na plotně nebo v pánvi (dokud nenaskočí tmavé puchýře). Nandejte dušené fazole a pečenou zeleninu, podávejte s opečenými tortillami.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.