Bramboráčky se žlutým hrachem

Bramboráčky se žlutým hrachem

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Na půl cesty mezi bramborákem a placičkou, obohacené o nutričně bohatý žlutý hrách – tvoří tedy plnohodnotné jídlo. Tyhle bramboráčky jsou velmi jedlé, budou chutnat všem.

  • Bezlepkový
  • Snadné
  • 1,5 hodiny
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 500 g brambor
  • 1 biovejce
  • 4 lžičky majoránky
  • 4 stroužky česneku

Jak na to?

  1. Hrách uvařte ve 400 ml vody, Vodu slijte, nechte hrách chvilku proschnout a poté rozmixujte.

  2. Brambory oloupejte, nastrouhejte najemno a vložte do mísy.

  3. K bramborám přidejte rozmixovaný hrách, vejce, slunečnicová semínka, rostlinnou smetanu, lahůdkové droždí, prolisovaný česnek, majoránku a sůl, směs důkladně promíchejte.

  4. Na slunečnicovém oleji smažte bramboráčky dozlatova.

Bramboráčky jsou skvělé s kimči, které si můžete připravit podle našeho videoreceptu.

 

Jak jste ohodnotili tento recept?

5/5

Hodnotil 1 kuchař

  • Káťa 23. 1. 2021

    Pochválil i můj drahý, který jinak bramboráky nesnáší, tohle prý byly ty nejlepší, co kdy jedl :)
    A tip pro vegany - místo vajíčka rozemlet lžíci lněnýho semínka a promíchat se 3 lžícemi vody, drželo to úplně bez problému.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.