Popis
Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení
Kukuřičný sirup sušený* 32 %, slunečnicový olej*, SÓJOVÁ mouka*, karobový prášek* 6 %, LÍSKOVÉ ořechy* 6 %, palmový tuk*, LUPINOVÁ mouka*, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, extrakt z Bourbonské vanilky*. *BIO. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů a mléka.Alergeny
Sója, Skořápkové plody, Vlčí bob
Skladování
V suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením.