Popis
Čokoláda s kešu ořechy je 100% raw, je ručně vyráběná z kvalitních nepražených bio kakaových bobů a raw kakaového másla. Zajímavou a exotickou chuť jí dodává prášek z lucumy. O křupavost se postarají jemné kešu oříšky. Lifefood pro výrobu svých lahodných čokolád používá kakaové boby Criollo, které jsou známé díky své vysoké kvalitě jako "Královna kakaa". Sklízí v rodinných farmách v Peru a Ekvádoru. Použité kakaové máslo Trinitario se řadí mezi nejkvalitnější a nejdelikátnější.
Čokoláda je vyráběna ručně, veškeré procesy výroby probíhají při nízkých teplotách do 42 °C. Díky tomu si čokoláda uchovává plnou a přirozenou chuť a zachovává si také maximum přirozených výživných látek. Neobsahuje rafinovaný cukr, lepek, sojové emulgátory, palmový olej, umělá sladidla, laktózu ani jiné přídavné látky obsažené v běžných čokoládách. Je slazena pouze agávovým sirupem. Je tak vhodná pro nejen pro vegany, vitariány, alergiky na laktózu či celiaky, ale zkrátka pro všechny, kteří dbají na zdravý životní styl a chtějí si vychutnat opravdu kvalitní čokoládu.
Složení
Raw kakaové máslo* 33 %, raw KEŠU* 22 %, kakaový prášek nepražený*, raw sirup z agáve*, lucuma mletá*, obsah kakaové sušiny 53 %. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíAlergeny
Skořápkové plody
Skladování
Uchovejte v suchu a temnu, chraňte před teplem. Po otevření zkonzumujte do 10 dnů.