Složení
Třtinový cukr*, želírující látka: pektin, citrón*. *BIO. Může obsahovat stopy sóji, skořápkových plodů a hořčice.Skladování
Skladujte na suchém místě a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Hodnocení | Nehodnoceno |
---|---|
Kód produktu | 421 039 |
Skladem |
Cena: 45 Kč / 39,13 Kč za 100 g
Skladujte na suchém místě a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.
Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Country Life, s. r. o. ani bez řádného uvedení zdroje.
Energetická hodnota 1 614 kJ / 372 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,0 g |
Sacharidy: | 91,0 g |
z toho cukry: | 91,0 g |
Vláknina: | 5,2 g |
Bílkoviny: | 0,3 g |
Sůl: | 0,1 g |
CZ-BIO-001
Pojďte s námi vyzkoušet skvělé a zdravé zavařování s chia nebo s rostlinnou želatinou agar-agar.
08.07. 2020 | Blog
Proč vlastně
kupovat
BIO
Pravděpodobně jste stejně jako my toho názoru, že biopotraviny, tedy zemědělská produkce založená na přiroze-ném pěstování rostlin a chovu zvířat bez použití umělých chemických prostředků, je správné řešení pro naše zdraví, pro zdraví půdy a krajiny. Mnoho lidí však nemá žádnou vlastní půdu a jsou tak odkázáni pouze na profesionální pěstitele a producenty biopotravin. Zde jsou naše rady a doporučení, jak si můžete vypěstovat vlastní zeleninu ekologickým způsobem i doma na balkoně nebo za oknem v truhlíku.
Tomáš Zídek je jednatelem na ekofarmě Olešná nedaleko Písku, která se specializuje na pěstování biozeleniny ve fóliových sklenících. Zároveň je hlavním farmářem na naší ekofarmě v Nenačovicích u Berouna. Luba Chlumská, šéfredaktorka Dobrot, si s ním povídala o letošní sezoně i o jeho pohledu na budoucnost ceny biopotravin.