Gazpacho

Gazpacho

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Gazpacho je studená zeleninová polévka původem ze Španělska. Je hotová raz dva a odležení a chlazení ji jen prospívá.

  • Veganský
  • Snadné
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 600 g zralých rajčat
  • 1 okurka
  • 3 červené papriky
  • 3 stroužky česneku
  • 1/2 cibule

Jak na to?

  1. Rajčata nařízněte do kříže a vložte na 2 minuty do vroucí vody. Potom je vyjměte, oloupejte a pokrájejte nadrobno. Okurku oloupejte a nakrájejte na silnější kousky. Z paprik odstraňte semínka a nakrájejte na větší kousky. Oloupejte a nakrájejte cibuli a česnek.

  2. Všechnu zeleninu mixujte na hladké, jemné pyré a přitom tenkým pramínkem přilévejte olivový olej.

  3. Polévku dochuťte solí a octem a dejte do ledničky vychladit.

  4. Každou porci posypejte loupaným konopným semínkem.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.