Jáhlové nádivkové muffiny - videorecept

Jáhlové nádivkové muffiny - videorecept

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Naše sváteční bezlepkové nádivkové muffiny z jáhel se hodí nejen na velikonoční stůl, ale třeba i jako svačina na jarní výlet… Jejich příprava je snadná a rychlá.

  • Bezlepkový
  • Snadné
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 125 g mladých lístků kopřiv, rukoly, baby špenátu nebo mangoldu
  • 6 biovajec

Jak na to?

  1. Jáhly spařte, propláchněte a uvařte dle návodu na obalu. Vmíchejte na nudličky nakrájená, spařená sušená rajčata, nasekané para ořechy a olivový olej. Zchladlé jáhly prokypřete vidličkou, přidejte rukolu, muškátový oříšek a žloutky, promíchejte.

  2. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh a opatrně vmíchejte do směsi.

  3. Formu na muffiny vyložte pečicím papírem. Dávkujte jednotlivé porce a pečte v troubě rozehřáté na 200 °C asi 35 minut. Podávat můžete teplé i vychladlé.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.