Jáhlový kokosový krém

Jáhlový kokosový krém

Tohoto lahodného krému si připravte víc, pokud ho nezkonzumujete, v lednici bez újmy vydrží dva dny. Ve skleničce výborná svačinka pro děti do školy nebo na cesty.

  • Veganský
  • Snadné
  • 30 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 500 ml rýžovo-kokosového čokoládového nápoje

Jak na to?

  1. Jáhly propláchněte a uvařte v rýžovo-kokosovém čokoládovém nápoji, nechte 15 minut pod pokličkou dojít.

  2. Kokosový krém pokojové teploty důkladně protřepejte, přidejte k jáhlám a rozmixujte.

  3. Podle chuti můžete osladit sirupem, dejte vychladit.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Přidat recenzi

1 2 3 4 5 0 - nejhorší, 5 - nejlepší

Přidat recenziNechci přidat recenzi

Přihlášení

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.