Popis
Připravené placičky můžete smažit na pánvičce dozlatova nebo je můžete upéct v troubě na pečicím papíře potřeným olejem. Do směsi přidáte pouze vodu a sůl, nepotřebujete žádné vejce, karbanátky drží hezky samy.
Směs lze využít i jako nádivku například do plněných paprik.
Pohanka se k nám dostala v 15. století z Ruska a stala se součástí českých jídel především na Moravě. Oblíbená je zvláště ve Francii, kde se z ní dělají známé tradiční palačinky - sladké crepes a slané galettes.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Vločky OVESNÉ jemné*, semena slunečnice*, sušené droždí jedlé se SLADEM (sušené droždí jedlé, SLADOVÝ výtažek 7 %), pohanka lámanka*, sušená mrkev*, sušená cibule*. Může obsahovat stopy arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíAlergeny
Lepek
Skladování
V suchu a chladu.