Popis
Na rozdíl od obvyklých, standardizovaných způsobů přípravy, které se používají k odstranění hořkosti oliv, jako je nakládání do soli / solného láku nebo použití alkálií, procházejí tyto olivy zcela přirozeným procesem zrání bez použití jakýchkoli přísad. Výsledkem je jedinečná chuť, která překvapí vaše chuťové buňky svou jemností a plnou konzistencí.
- S peckou
- Olivy odrůdy „Tanche" z Francie
- Nesířené a nepasterizované: Tyto olivy neobsahují síru ani neprošly procesem pasterizace, což znamená, že si zachovávají co nejvíce svých přírodních vlastností a cenných látek
- 100 % RAW kvalita
- Přirozený proces zrání
Jak si olivy Nyons co nejvíce vychutnat?
Sklenici otevřete nejméně tři až pět dní před konzumací. Při otevření bude zřetelně slyšet únik zrajícího plynu. Objem oliv se mírně zvětší, plody začnou opět "dýchat" a ztmavnou až intenzivně zčernají. V zásadě by se nyní mohly konzumovat okamžitě, ale přirozená fermentace a hořké látky potřebují ještě několik dní, aby se zcela rozložily. Buďte proto trpěliví a dopřejte olivám tento čas, aby mohly dospět ke své optimální chuťové kvalitě.
Po otevření je doba skladování dva až čtyři týdny v závislosti na teplotě skladování. Lze ji prodloužit tím, že se k olivám přidá trochu za studena lisovaného olivového oleje.
Složení
Olivy Nyons* (100 %). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíSkladování
Skladujte při teplotě 4-8 °C.