• Jak na jedlý balkon ekologickým způsobem

    Jak na jedlý balkon ekologickým způsobem

    Pravděpodobně jste stejně jako my toho názoru, že biopotraviny, tedy zemědělská produkce založená na přiroze-ném pěstování rostlin a chovu zvířat bez použití umělých chemických prostředků, je správné řešení pro naše zdraví, pro zdraví půdy a krajiny. Mnoho lidí však nemá žádnou vlastní půdu a jsou tak odkázáni pouze na profesionální pěstitele a producenty biopotravin. Zde jsou naše rady a doporučení, jak si můžete vypěstovat vlastní zeleninu ekologickým způsobem i doma na balkoně nebo za oknem v truhlíku. Více

    01.05. 2022 | Bioseriál

  • Jahodový džem s agávovým sirupem a agarem

    Jahodový džem s agávovým sirupem a agarem

    Snadné 30- 40 minut

  • Dobroty 31 jaro-léto 2022

    Dobroty 31 jaro-léto 2022

    S jarním počasím je tu i nové číslo našich Dobrot. Uvařte si něco dobrého podle receptů, které jsme pro Vás připravili. Přečtěte si, jak pěstovat bio potraviny třeba i na balkoně. Inspirujte se zdravými tipy, které jsme pro vás nasbírali. Více

    27.04. 2022 | Časopis Dobroty

  • Okuste dobroty, zdravé recepty a slevy přímo na vašem e-mailu.

  • Aromaterapie po francouzsku

    Aromaterapie po francouzsku

    Francouzský lékař Jean Valnet je považovaný za otce moderní aromaterapie. Francie je zemí, kde se éterické oleje používají k léčebným účelům a právě pro takové účely doktor Valnet aromaterapeutické přípravky dlouhé roky vyvíjel a používal. Marie-Thé Tiphaigne v jeho odkazu pokračuje již skoro 40 let. Více

    25.04. 2022 | Blog a recepty

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.