Popis
Využití:
- pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku s rýžovou
- zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy výborně zahušťovat, pokrmům dodá krásně mléčnou barvu - na 4 porce polévky nebo omáčky použijte cca 4 lžíce rýžové mouky
- knedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh
Rýžová mouka se vyrábí mletím rýže. Nejčastějším typem rýže je rýže setá, která je jednou z nejpoužívanějších potravin na světě.
Rýžová mouka přináší nové kulinářské možnosti do kuchyně celiaků. Některé bezlepkové směsi špatně drží při sobě, což snadno můžete napravit přidáním rýžové mouky.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Rýže*. Může obsahovat stopy lepku a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíSkladování
Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.