Popis
PATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace.
Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje dýni, smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.
Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU hokkaido:
- pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny
- rychlá dýňová polévka - osmahneme cibulku, přidáme paštiku a vodu, vše rozmícháme, provaříme a nakonec jen dochutíme solí, muškátovým oříškem a pepřem, podáváme se zakysanou smetanou posypané čerstvými bylinkami
- dipy - v mixéru můžete paštiku rozmixovat například s jogurtem, kari, česnekem nebo i s čerstvými bylinkami a podávat jako dip k pečeným bramborům či zelenině
Složení
Voda, dýně 19 %, tofu 17 % (SÓJA, nigari), řepkový olej, brambory, droždí, smažená cibulka (cibule, PŠENIČNÁ mouka, palmový olej), drožďový extrakt, koření, zahušťovadla: karagenan, guma guar.Alergeny
Lepek, Sója
Skladování
Skladujte v 2–27 °C. Po otevření ihned spotřebujte.