Pečeme kváskový chléb

Pečeme kváskový chléb

08.02. 2012

Kváskový chléb z naší biopekárny je celozrnný, upečený výhradně z žitné mouky a neobsahuje žádné droždí. Chléb, ve kterém je místo droždí použitý kvásek, je lépe stravitelný. Má také delší trvanlivost, vydrží chutný a vláčný až týden.

Pečivo z naší biopekárny můžete nakoupit v prodejnách Country Life a ve vybraných prodejnách zdravé výživy. Kváskový chléb také můžete ochutnat už tento čtvrtek 9.2. v naší dejvické prodejně, od 11 do 15 hodin.

kváskový chléb

 

 

Autor: Lubomíra Chlumská

Aktuální číslo našich Dobrot

Dobroty 21 – podzim 2017

Přihlášení

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.