Pohankový salát s pečenou zeleninou a rukolou

Pohankový salát s pečenou zeleninou a rukolou

  • Veganský, vegetariánský, bezlepkový
  • Snadné
  • 40 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 1 cuketa
  • 1 lilek
  • 100 g cherry rajčat
  • 1 žlutá kapie
  • 1 červená kapie
  • 1 hrst rukoly
  • 1 lžička provensálského koření

Jak na to?

  1. Pohanku důkladně propláchněte a uvařte dle návodu.

  2. Papriky, lilek a cuketu nakrájejte na rovnoměrné kousky, přelije olivovým olejem, posypte provensálským kořením a vše důkladně promíchejte. Pečte v rozehřáté troubě na 170 °C dopoloměkka.

  3. Jakmile upečená zelenina zchladne, přimíchejte ji do pohanky spolu s nakrájenými rajčaty a osolte. Nakonec přidejte nasekanou rukolu a důkladně promíchejte.

Pohanka zahřívá, salát se výborně hodí do chladnějších dnů. 

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Přidat recenzi

1 2 3 4 5 0 - nejhorší, 5 - nejlepší

Přidat recenziNechci přidat recenzi

Přihlášení

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.