Rizoto s fazolemi adzuki

Rizoto s fazolemi adzuki

  • Veganský, vegetariánský, bezlepkový
  • Snadné
  • 60 minut + vaření a namáčení fazolí
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 100 g fazolí adzuki
  • 100 g červené cibule
  • 150 g mrkve
  • 70 g zelené papriky
  • 70 g žluté papriky
  • 50 g žampionů
  • 50 ml vody

Jak na to?

  1. Rýži propláchněte a připravte podle návodu.

  2. Cibuli nakrájejte na kostičky, mrkev na kolečka a orestujte na olivovém oleji. Zasypte mletou paprikou a krátce zasmažte. Směs zalijte sójovou omáčkou tamari a vodou. Přidejte pokrájené papriky, žampióny a krátce duste.

  3. K zeleninové směsi přidejte fazole, rýži, sezam a vše důkladně promíchejte.

Připravte si fazole podle návodu.

Jak jste ohodnotili tento recept?

5/5

Hodnotil 1 kuchař

  • Alexandr Kašpar 23. 3. 2018

    Naprosto skvělý a dokonalý recept. Rizoto je díky fazolím krásně syté a společně se sezamem má výbornou chuť. 5/5, doporučuji :)

Přidat recenzi

1 2 3 4 5 0 - nejhorší, 5 - nejlepší

Přidat recenziNechci přidat recenzi

Přihlášení

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.