V dnešní době máte již na výběr z několika druhů rýže. Najdete u nás třeba jasmínovou, basmati, parboiled, dlouhozrnnou, ale i méně známé jako je rýže červená nebo černá.

Výchozí řazení Nejlevnější Abecedně Nejlépe hodnocené Nejprodávanější

Že se rýže hodí jako příloha ke spoustě pokrmům vám jistě nemusíme říkat. Využití najde jak ve slaných, tak i sladkých pokrmech. Podívejte se na výběr našich jídel, kde hraje rýže hlavní roli a vyzkoušejte je sami. Všechny níže zmíněné recepty najdete v sekci blog a recepty. Najdete tam například recept na voňavou mléčnou rýži s mangem, na náš indický kotlík, rizoto s fazolemi adzuki nebo třeba netradiční shoyu polévku s shiitake a rýží. A jestli si lámete si, k čemu se například používá černá rýže? Vyzkoušejte sladkou kaši z černé rýže na thajský způsob.

Bioseriál


Proč vlastně
kupovat
BIO

  • Jak na rostlinnou stravu

    Rostlinná strava je poměrně kontroverzním tématem, někteří odborníci ji doporučují, ale není málo ani těch, kteří před ní varují. Hlavně v posledních 15 letech však v této oblasti proběhlo mnoho výzkumů, a proto je teď možné s jistotou prohlásit, že plnohodnotná rostlinná strava je prospěšná a vhodná pro osoby jakéhokoliv věku.

    Celý článek

  • Jíst méně živočišných potravin – proč a jak?

    Odborníci se shodují v odhadu, že v roce 2050 bude lidská populace čítat necelých 10 miliard. A říkají: současná zemědělská plocha je schopna uživit i tak velký počet lidí, ale pouze pod jednou podmínkou – že průměrná spotřeba masa a dalších živočišných produktů poměrně výrazně klesne.

    Celý článek

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.