Popis
Tapiokový sirup se vyrábí z kořene tropické rostliny maniok, vzniká povařením tapiokového škrobu. Neobsahuje žádný lepek a má střední sladivost.
Na co tapiokový sirup použít:
- na oslazení ranní kaše
- do krémů, náplní a vůbec na přípravu jakýchkoli dezertů
- na přípravu zálivek, dresinků a marinád
- na oslazení napojů - smoothie, domácí limonády, ledového čaje...
Složení
Tapioka*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte při teplotě 10 - 25 °C.
-
Zemědělská produkce
Mimo EU
Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.
Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Country Life, s. r. o. ani bez řádného uvedení zdroje.