Špaldový kuba

Špaldový kuba

  • Veganský
  • Středně obtížné
  • 50 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 2 cibule
  • 1 uzený tempeh
  • 2 mrkve
  • 4 stroužky česneku
  • hrst kudrnky

Jak na to?

  1. Špaldu dejte přes noc namočit, potom vařte do měkka cca 40 minut. Houby namočte a 15 minut povařte.

  2. Nakrájenou cibuli nechte na oleji zesklovatět, přidejte na kousky nakrájenou mrkev, houby i s vývarem, Würzl a krátce povařte.

  3. Vsypte špaldu, pokrájený tempeh, nastrouhaný česnek, kudrnku a majoránku, osolte, vše důkladně promíchejte a přemístěte do zapékací misky.

  4. Nechte zapéct do zlatova na 170 °C.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Přidat recenzi

1 2 3 4 5 0 - nejhorší, 5 - nejlepší

Přidat recenziNechci přidat recenzi

Přihlášení

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.