Sůl himálajská růžová hrubá 5 kg COUNTRY LIFE

Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami. Vhodná do mlýnku na sůl. Více

Hodnocení Nehodnoceno
Kód produktu 413 040

Cena: 225,00 Kč  / 4,50 Kč za 100 g

Produkt již není v prodeji.
Vybrat můžete z nabídky alternativních nových produktů Sůl

  • Veganské
  • Ze surovin bez lepku
  • Bez přidaného cukru

Popis, složení a nutriční hodnoty

Popis

Himálajská růžová sůl pochází z Pákistánu ze solného dolu Khewra v provincii Punjab. Svůj název získala díky Himálajím, které se nachází jen 200 kilometrů od dolu. Jedná se o druhý největší solný důl na světě a již od 16. století se odtud sůl vyváží do světa.

Naše himalájská sůl je nerafinovaná. Znamená to, že nebyla upravena chemickými látkami a zachovala si tak svou podobu z přírody. Neobsahuje tedy konzervační ani protispékavé látky jako soli rafinované.

Využití:

  • kuchyně - osolení pokrmů
  • koupelna - himálajskou sůl můžete využít i jako sůl do koupele a dopřát si tak zasloužený relax
  • dekorace - díky svému krásnému zbarvení ji můžete naaranžovat jako dekoraci do vašeho domova

Složení

Sůl jedlá, obsah NaCl 98 %.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě.

  • Legislativní zařazení Sůl jedlá kamenná
  • Země původu Pákistán

Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.

Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Country Life, s. r. o. ani bez řádného uvedení zdroje.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto produktu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Další v kategorii

Další produkty Sbalit produkty

Související články

  • Jak na kvašení zeleniny

    Jak na kvašení zeleniny

    Pojďte si s námi připravit pickles nebo kimči. Kvašená zelenina má spoustu předností. Je nejpřirozenějším zdrojem vitaminu C v pozdně podzimním a zimním období. Obsahuje bakterie mléčného kvašení, které podporují zdravou střevní mikrofloru a tedy i dobré fungování naší imunity. Je levná. A u té doma kvašené navíc přesně víte, co jíte.

    28.01. 2024 | Blog

  • Vyrobte si difuzér pomocí soli, citrusu a éterického oleje!

    Vyrobte si difuzér pomocí soli, citrusu a éterického oleje!

    Chcete jednoduše provonět místnost nebo podpořit léčbu nemoci pomocí éterických olejů? Nechte se inspirovat k výrobě přírodního difuzéru éterického oleje, který skvěle vypadá a krásně voní.

    18.04. 2018 | Kosmetický blog

Bioseriál


Proč vlastně
kupovat
BIO

  • Ekofarmáři - superhrdinové všedního dne

    Co dělají ekofarmáři jinak, aby ochránili půdu, vodu a živé organismy? Proč stojí za to nakupovat biopotraviny? Podívejte se na videa z cyklu Ekofarmáři - superhrdinové všedního dne.

    Celý článek

  • Jak na jedlý balkon ekologickým způsobem

    Pravděpodobně jste stejně jako my toho názoru, že biopotraviny, tedy zemědělská produkce založená na přiroze-ném pěstování rostlin a chovu zvířat bez použití umělých chemických prostředků, je správné řešení pro naše zdraví, pro zdraví půdy a krajiny. Mnoho lidí však nemá žádnou vlastní půdu a jsou tak odkázáni pouze na profesionální pěstitele a producenty biopotravin. Zde jsou naše rady a doporučení, jak si můžete vypěstovat vlastní zeleninu ekologickým způsobem i doma na balkoně nebo za oknem v truhlíku.

    Celý článek

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.