Teplý salát z pečených brambor a pečené cizrny

Teplý salát z pečených brambor a pečené cizrny

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Jednoduchý teplý salát vyniká svou vůní a chutí díky úžasné bylinkové směsi koření na brambory. Pečená cizrna je pak další způsob, jak můžete konzumovat tuto luštěninu. Hodí se do teplých i studených salátů.

  • Veganský
  • Snadné
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 750 g brambor
  • 2 stroužky česneku
  • 3 hrsti nasekané petrželové nati

Jak na to?

  1. Brambory oloupejte, omyjte a nakrájejte na kolečka o tloušťce asi 1 cm. V míse je smíchejte s kořením na brambory a 2 lžícemi olivového oleje. Pečte rozložené na plechu vyloženém pečicím papírem asi 25 minut na 230 °C.

  2. Cizrnu sceďte a nechte okapat. Vložte do mísy a promíchejte s 2 lžícemi olivového oleje, kmínem a solí. Na posledních pět minut pečení cizrnu přidejte do trouby k bramborám.

  3. Po upečení brambory a cizrnu smíchejte s nasekanou petrželkou. Pokapejte zálivkou z rozmačkaného česneku, soli a zbylého olivového oleje.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.