Zelňačka s tempehem

Zelňačka s tempehem

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský, vegetariánský, bezlepkový
  • Středně obtížné
  • 40 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 100 g uzeného tempehu
  • 1 cibule
  • 2 brambory
  • 1 hrst sušených hub
  • 2 lžíce mleté sladké papriky

Jak na to?

  1. Kysané zelí uvařte zvlášť , cca 20 minut.

  2. Ve větším hrnci osmahněte na oleji cibuli, přidejte kmín a papriku a lehce orestujte. Zalijte 1 l vody, přidejte bobkový list, brambory, namočené houby a vařte do změknutí brambor.

  3. Přidejte uvařené zelí a nakrájený tempeh a povařte. Dochuťte lahůdkovým droždím.  Zelňačku můžete zahustit kukuřičným škrobem rozmíchaným ve vlažné vodě. Před podáváním zjemněte sójovou smetanou.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.