Jahelný pohár s jablíčky a griliášem — videorecept

Jahelný pohár s jablíčky a griliášem — videorecept

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Lehký dezert nebo výtečná snídaně z jemných jáhel a provoněných jablíček.

  • Vegetariánský, bezlepkový
  • Snadné
  • 40 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 300 ml vody
  • 1 lžíce bio másla
  • 400 g jablek
  • 1 lžíce malinového agáve sirupu - griliáš

Jak na to?

  1. Jáhly propláchněte a uvařte ve vodě se špetkou soli. Vařte na mírném plameni bez míchání s poodkrytou poklicí asi 15 min. Nechte 5 min. dojít pod pokličkou.

  2. Spolu s máslem a kukuřičným sirupem rozmixujte na hladkou kaši. Rozdělte do skleniček, nechte vychladnout a ztuhnout v lednici.

  3. Pokrájená jablka s klikvou a skořicí poduste doměkka cca 10 min., nechte vychladnout.

  4. Na pánvi lehce opražte nasekané ořechy, přilijte sirup a promíchejte. Nechte vychladnout

  5. Na ztuhlé jáhly navrstvěte vychladlá jablíčka a ozdobte griliášem.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.