• 7 + 7 o žlutém a zeleném hrachu

    7 + 7 o žlutém a zeleném hrachu

    Krásně barevný, výživný a dobrý. V loupané a půlené podobě je navíc lehce stravitelný. Hrách je součástí kulinární tradice naší země, v moderních receptech se však uplatní stejně dobře jako v těch tradičních. Více

    12.11. 2019 | Blog

  • Vzácný argan hýčká pleť

    Vzácný argan hýčká pleť

    Francouzská značka certifikované přírodní kosmetiky SO'BiO étic je přesně taková, jak má podle nás přírodní kosmetika vypadat. Suroviny v biokvalitě, žádné parabeny, silikony ani syntetická parfemace. A přitom za dostupnou cenu. Nyní představujeme anti-age řadu Précieux argan určenou pro první příznaky stárnutí. Více

    07.11. 2019 | Blog

  • La Bio Idea vyrábí bio už 30 let

    La Bio Idea vyrábí bio už 30 let

    Asi všichni se chceme stravovat dobře. Ne vždycky ale máme čas nebo chuť na dlouhé vaření. Například příprava luštěnin se může dost protáhnout: musí se několik hodin namáčet a potom ještě důkladně vařit. Existuje široká nabídka předvařených luštěnin nebo luštěnin v plechovce, které šetří čas, ale člověk si často není jistý jejich kvalitou. Proto jsme moc rádi, že vám můžeme představit značku LA BIO IDEA. Tato firma už skoro tři desítky let podporuje ekologické zemědělství na Sicílii a v Itálii a mimo jiné vyrábí lahodné bioluštěniny v plechovce. Více

    31.10. 2019 | Blog

  • Okuste dobroty, zdravé recepty a slevy přímo na vašem e-mailu.

  • Jednoduché tipy a lahodné recepty z dýně hokaido

    Jednoduché tipy a lahodné recepty z dýně hokaido

    Dýně jsou krásné, mají rozmanité množství barev a tvarů a stejně tak rozmanité použití v kuchyni. Na podzim na nás vykukují zpoza každého rohu, a to je dobře. Někoho však můžou děsit velké rozměry dýně a představa, že na zdolání této velké a tvrdé věci budou potřebovat nejen velmi ostrý nůž, ale i spoustu sil. My vám ukážeme, jak dýní snadno zvládnout a připravit s ní skvělá, a přitom často velmi jednoduchá jídla. Více

    23.10. 2019 | Blog

  • Jak na kvašení zeleniny

    Jak na kvašení zeleniny

    Pojďte si s námi připravit pickles nebo kimči. Kvašená zelenina má spoustu předností. Je nejpřirozenějším zdrojem vitaminu C v pozdně podzimním a zimním období. Obsahuje bakterie mléčného kvašení, které podporují zdravou střevní mikrofloru a tedy i dobré fungování naší imunity. Je levná. A u té doma kvašené navíc přesně víte, co jíte. Více

    16.10. 2019 | Blog

Přihlášení

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.