Popis
Rýžové dezerty jsou vhodnou alternativou ke smetanovým jogurtům a jsou vhodné pro vegany, celikay a osoby s alergií na laktózu. Zároveň jsou svojí lahodnou chutí příjemným zpestřením zdravého stravování.
Využití:
- snídaně - dezert můžete přidat do kaše nebo ho jednoduše smíchat s ovocem či s müsli
- smoothie - rýžový dezert kombinujte s vodou, ovocem, ořechy a semínky a rozmixujte
- pohár - na dno skleničky dejte piškoty, nalijte na ně dezert, zasypte ovocem a nahoru dejte šlehačku, do poháru můžete dle libosti přidat i ořechy a semínka
- pečení - při pečení můžete klasický pudink nahradit tímto skvělým dezertem
Česká potravinářská firma Amunak dbá na zdraví a spokojenost svých zákazníků, produkuje vegetariánské, veganské a bezlepkové výrobky. Základ výrobků tvoří především luštěniny, obiloviny, zelenina a ovoce. Společnost nevyrábí z GMO surovin ani z palmového oleje.
Složení
Voda, ovocná složka 20 %, rakytníková složka 9 %, (fruktóza, jahoda, malina, borůvka), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, rostlinný řepkový olej, rýžová mouka, modifikovaný škrob: kukuřičný E1422, rýžový sirup*, zahušťovadlo: xanthan, guma guar, barvivo: betakaroten, aroma.Skladování
Skladujte při teplotě 2 - 8 °C. Při otevření skladujte do 8 °C max.48 hodin.