Popis
Tento produkt byl vypěstován podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Při pěstování se nepoužívají žádné umělé pesticidy nebo hnojiva. Místo postřiků zaujímá v ekozemědělství důležité místo ruční práce, i proto jsou bio ovoce a zelenina dražší než ty konvenční. Ekologičtí zemědělci hospodaří ohleduplně ke krajině a mimořádnou pozornost věnují péči o půdu. Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Využití:
- knedlíčková polévka - polévku s pohankovými knedlíčky, kapustou, mrkví a další zeleninou uvaříte podle receptu v časopise Dobroty jaro 2017 na str. 22
- kapustová polévka s červenými fazolemi - místo fazolí můžete použít i cizrnu nebo přidat na kostičky pokrájený tempeh, recept najdete v časopise Dobroty zima 2016-17 na str. 21
- tofu vrabci s bramborovým knedlíkem - kapusta na česneku, šalvěji a tamari jako příloha k tofu vrabcům Vám rozšíří obzory, recept najdete v časopise Dobroty zima 2014-2015 na str. 11
- kapustové chipsy s kešu - pečené kapustové listy obalené v kešu krému prostě musíte vyzkoušet, recept je snadný, najdete ho v časopise Dobroty zima 2016-17 na str. 19
- náplň do rolek - recept na lahodné rolky s křupavou krustou podle receptu Petra Klímy naleznete v časopise Dobroty zima 2013-2014 str. 16