Allos

Zakladatel německého Allosu Walter Lang patří k průkopnické generaci v oblasti biopotravin a ekologického zemědělství. Firma vznikla v roce 1974 a byla první, kdo na německý trh uvedl takové výrobky jako amarant a posléze i agávový sirup.

Všechny produkty Allos jsou výhradně v biokvalitě, zpracovávají se zde jen ty nejkvalitnější suroviny, a to z 90 % v manuální výrobě. Džemy Allos mají velmi vysoký obsah ovoce 75 % a jsou slazené výhradně agávovým sirupem.

Pro děti mateřských a základních škol Allos pořádá pravidelné „snídaně na farmě“, kde jim umožňuje zažít, co ve skutečnosti znamená ekologické a udržitelné zemědělství a jak vznikají potraviny. 

Již od začátku si zakládá si na férových partnerstvích s farmáři a ostatními obchodními partnery.

Firma podporuje udržitelnost a využívá výhradně zelenou energii – má vlastní větrnou turbínu a solární panely. Podporuje také biodiverzitu, vytváří vhodné životní prostředí pro včely a hmyz tím, že provozuje 4,5 hektaru květinových louk. Ročně navíc rozdistribuuje 100 tisíc balíčků semen, s jejichž pomocí si každý může vytvořit malou květinovou louku na své zahradě.

 

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.