Popis
Využití:
- dezerty - čokoládu můžete rozpustit v horké lázni a zalít s ní třeba ovocný salát nebo pohár
- pečení - nasekejte čokoládu na drobné kousky a vmíchejte ji do těsta na bábovku nebo sušenky
- zmrzlina - nasekaná hořká čokoláda udělá z vaší domácí zmrzliny delikatesu
- snídaně - nalámanou čokoládou obohatíte svou kaši i sypké müsli
Značka Jardin Bio je od roku 1995 součástí skupiny Léa Nature, která jejím uvedením na trh chtěla představit výrobky příspívající k blahu člověka i přírody. 80 % výroby Bio Jardin se soustředí ve Francii, jedná se tedy o místního regionálního výrobce. I většinu surovin značka získává přímo z Francie. Společnost navíc daruje 1 % svého obratu sdružením na ochranu životního prostředí.
Kakao pro výrobu čokolády je pečlivě vybíráno a díky jeho vysoké kvalitě získává výrobek typické intenzivní čokoládové aroma.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení
Kakaová hmota* z Peru, třtinový cukr*, karamelizované MANDLOVÉ lupínky* 12 % (MANDLE* 8,4 %, třtinový cukr*), kakaové máslo*. Obsah kakaové sušiny nejméně 58 %. Může obsahovat stopy mléka, lepku a ostatních skořápkových plodů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíAlergeny
Skořápkové plody
Skladování
nevystavujte přímým slunečním paprskům. Uchovávejte na tmavém, suchém a chladném místě.