Dobroty 19 – jaro 2017

Dobroty 19 – jaro 2017

24.03. 2017 | Časopis Dobroty

Jarní Dobroty jsou plné informací a receptů, ve kterých figurují naši oblíbení pomocníci v kuchyni.

  • Agar-agar, karob, biobujony, lahůdkové droždí, miso pasty, sojové omáčky, umeocet
  • K čemu jsou dobré, jak fungují a jak je používat

Dále v Dobrotách najdete:

  • Novou rubriku Česká klasika jinak
  • Bioseriál – bio v číslech
  • Kosmetický koutek o šamponech

Prolistujte Dobroty | Stáhněte Dobroty

Aktuální číslo našich Dobrot

Dobroty 20 – léto 2017

Přihlášení

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.