Horká čokoláda s chilli

Horká čokoláda s chilli

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský
  • Snadné
  • 15 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 200 ml rýžové smetany
  • kúra z bio pomeranče

Jak na to?

  1. Čokoládové pecičky vsypte do smetany a za stálého míchání ohřívejte do rozpuštění. Přidejte chilli koření, v šálku ozdobte každou porci mandlemi a pomerančovou kůrou.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.