Jablíčka v sirupu

Jablíčka v sirupu

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Jablíčka dušená v sirupu. Lehký, svěží, tradiční, kořeněný dezert. Oceníte ho obzvlášť po vydatnějším, svátečním obědě.

  • Veganský
  • Snadné
  • 30 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 500 g jablek
  • 120 ml vody
  • kůra a šťáva z biocitronu

Jak na to?

  1. Oloupejte jablka a odstraňte jádřince. Vložte je do misky se studenou vodou a několika kapkami citronu, aby nezhnědla.

  2. Svařte vodu, cukr, citronovou kůru a šťávu, hřebíček a skořici. Odstraňte pěnu a vložte jablka a klikvu. Poduste doměkka a nechte vychladnout.

  3. Rozdělte do misek a ozdobte citronovou kůrou.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.