Kakaové ovesné sušenky

Kakaové ovesné sušenky

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Ovesné vločky výborně fungují jako základ sušenek, nemusíte pak použít žádnou mouku. A když zvolíte certifikovaný bezlepkový oves, můžete je mít i bezlepkové.

  • Veganský
  • Snadné
  • 30 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 80 ml vody

Jak na to?

  1. Kokosový tuk rozpusťte a přelijte do mísy. Přidejte ovesné vločky a sůl, promíchejte. Přisypte kokos, kakao, promíchejte a přidejte datlový sirup a vodu. Opět promíchejte.

  2. Navlhčenými prsty tvarujte sušenky a pokládejte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte při teplotě 180 °C asi 20 minut.

Jak jste ohodnotili tento recept?

5/5

Hodnotil 1 kuchař

  • Olga Šafaříková 14. 1. 2022

    Včera vyzkoušeny a jsou báječné! Přestože jsem měla jen javorový sirup, který mám pocit sladí méně, i tak jsou luxusní.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.