Popis
Pokud chcete připravit z koncentrátu nápoj, řeďte ho 1:12 s vodou. Přidaná voda může být studena nebo i horká. Koncentrátem zkuste třeba osladit vaši kaši k snídani či ozvláštnit netradiční dezert.
Ovoce se při výrobě koncentrátu nejdříve omyje, poté drtí a následně lisuje. Získaná šťáva se ohřívá a odpařuje. Při tomto procesu se odděluje také aroma. Produkt je filtrován a potom ještě dvakrát ohříván, čímž se zahustí. Nakonec se zchladí a přečerpá do tanků jako čistá hustá tekutina bez sedimentu.
Společnost SEVEROFRUKT byla založená v roce 1993. Zabývá se výrobou sušené zeleniny a ovoce, ovocných koncentrátů a sterilované zeleniny. Firma se nachází v Polabí v oblasti zvané zahrada Čech. Hlavním zdrojem surovin pro výrobu jsou čeští zemědělci.
Složení
Červená řepa koncentrát 50 %, jablečný koncentrát 50 %.Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C, po otevření skladujte při teplotě 2–8 °C.