Rostlinné mléko BARISTA - jak ho našlehat do kávy

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Rostlinné mléko se dá našlehat stejně dobře jako to kravské. O své zkušenosti a triky se s vámi podělí Nikolas Konstantinidis, který v roce 2018 zvítězil v německém Brewers Cupu.

Ingredience

Jak na to?

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.