Recepty
Špagety s miso pastou a houbami
Špagety s miso pastou, houbami, sezamovým olejem a lahůdkovou cibulkou. Jednoduchý recept, který si zamilujete pro neodolatelnou kombinaci chutí.
- Veganský
- Snadné
- 40 minut
Ingredience
Jak na to?
-
Špagety uvařte podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě.
-
Houby nakrájejte na silnější plátky, v pánvi rozehřejte kokosový olej, přidejte houby a zprudka osmažte do zlatohněda, houby by měly být na okraji křupavé.
-
Zmírněte plamen, přidejte sezamový olej, nadrobno nasekaný česnek a nechte ho zesklovatět. Vmíchejte smetanu a miso pastu, dobře rozmíchejte a chvíli poduste, přidejte jarní cibulku nakrájenou na nitky a nechte ji mírně zavadnout.
-
Přidejte scezené špagety, promíchejte, zakápněte octem, dochuťte solí a pepřem.