Dobroty 3 – jaro 2013

Dobroty 3 – jaro 2013

01.03. 2013 | Časopis Dobroty

Jarní číslo, které vychází 1. března, jsme věnovali vybraným bezlepkovým obilovinám a pseudoobilovinám. Jestli vás překvapí, že mezi nimi je i oves, nalistujte stranu 6. V kosmetickém koutku můžete číst o jílu, který nejen zkrášluje a léčí zvenku, ale může pomoci i s jarní detoxikací.

V článku u divokých bylinách nepřehlédněte recept na špaldový quiche - nejen že obsahuje skvělou bršlici a těstíčko je krásně křupavé, protože jsou do něj přidaná slunečnicová semínka. Quiche je také 100 % rostlinný, tedy žádné máslo, smetana ani vejce. Na dvoustraně o přílohách zase doporučujeme nepodcenit recept na pečené brambory se semínky a oříšky. Vypadají nenápadně, ale my jsme si na nich skvěle pochutnali!

V jarních Dobrotách ale najdete i mnoho dalšího. Už proto, že jsme se z 20 stran rozrostli na 24. Časopis žádejte ve své prodejně zdravé výživy nebo si jej můžete stáhnout zde.

 

casopis-dobroty-jaro2013-web-164

Autor: Lubomíra Chlumská

Aktuální číslo našich Dobrot

Dobroty 21 – podzim 2017

Přihlášení

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.