Svěží fazolový dip s miso pastou

Svěží fazolový dip s miso pastou

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Jemný a svěží fazolový dip můžete podávat jako zdravé pohoštění pro hosty ideálně se spoustou mladé zeleniny. S pečenou nebo grilovanou zeleninou vám ale zastane i lehký letní oběd či večeři.

  • Vegetariánský
  • Snadné
  • 30 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžičky medu
  • šťáva a kůra z jednoho biocitronu

Jak na to?

  1. Do mixovací nádoby dejte scezené fazole, miso pastu, česnek, olivový olej, med a šťávu z citronu. Rozmixujte tyčovým mixérem do hladkého krému.

  2. Dejte do servírovací misky a dozdobte nastrouhanou citrónovou kůrou a lehce zakápněte olivovým olejem.

  3. Podávejte s grilovanou jarní nebo letní zeleninou.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.