Veganská majonéza z aquafaby – videorecept

Veganská majonéza z aquafaby – videorecept

Znáte aquafabu? Je to nálev z cizrny, ze kterého jde ušlehat veganský sníh a vážně to funguje! Připravte si lahodnou majonézu, použijte na přípravu salátů, do dresinků.

  • Veganský, bezlepkový
  • Snadné
  • 10 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 stroužek česneku (můžete vynechat)

Jak na to?

  1. Nálev z cizrny, citronovou šťávu, hořčici, nasekaný stroužek česneku, sůl dejte do nádoby mixéru, rozmixujte dohladka.

  2. Oba oleje smíchejte. Pusťte mixér a tenkým pramínkem přilévejte a zašlehejte do majonézy.

Konzistenci majonézy můžete upravit přidáním vody, citronové šťávy, pokud je majonéza příliš tuhá. Pokud chcete naopak docílit ještě tužší majonézy, zašlehejte olej navíc.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Přidat recenzi

1 2 3 4 5 0 - nejhorší, 5 - nejlepší

Přidat recenziNechci přidat recenzi

Přihlášení

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.