Veganská majonéza z aquafaby – videorecept

Veganská majonéza z aquafaby – videorecept

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Znáte aquafabu? Je to nálev z cizrny, ze kterého jde ušlehat veganský sníh a vážně to funguje! Připravte si lahodnou majonézu, použijte na přípravu salátů, do dresinků.

  • Veganský, bezlepkový
  • Snadné
  • 10 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 stroužek česneku (můžete vynechat)

Jak na to?

  1. Nálev z cizrny, citronovou šťávu, hořčici, nasekaný stroužek česneku, sůl dejte do nádoby mixéru, rozmixujte dohladka.

  2. Oba oleje smíchejte. Pusťte mixér a tenkým pramínkem přilévejte a zašlehejte do majonézy.

Konzistenci majonézy můžete upravit přidáním vody, citronové šťávy, pokud je majonéza příliš tuhá. Pokud chcete naopak docílit ještě tužší majonézy, zašlehejte olej navíc.

Jak jste ohodnotili tento recept?

5/5

Hodnotili 2 kuchaři

  • Helena Míšková – Country Life 02. 1. 2019

    My děkujeme za milou recenzi :).

  • Marika Poláková 23. 12. 2018

    Právě jsem ji vyzkoušela. Je skvělá, moc děkuji za recept.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.