Veganské knedlíky s celozrnnou moukou

Veganské knedlíky s celozrnnou moukou

  • Veganský
  • Snadné
  • 90 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

Jak na to?

  1. Smíchejte hrašku a rýžový nápoj, přidejte mouky, droždí a sůl. (Droždí a sůl by se neměly smíchat, aby těsto dobře vykynulo.) Ručně nebo v robotu zadělejte těsto. Pokud je těsto lepivé, přisypte trochu mouky. Nakonec zapracujte pukance. Nechte na teplém místě pod utěrkou kynout cca 45 minut.

  2. Dejte vařit vodu ve větším hrnci. Z těsta vytvořte 2 šišky a nechte je na prkýnku ještě chvilku kynout, než se začne vařit voda.

  3. Šišky dejte do hrnce a vařte 20 minut. V polovině vaření je můžete obrátit.

  4. Nakrájejte na plátky na kráječi na knedlíky nebo nití.

Podávejte s koprovou, rajskou nebo vaší jinou oblíbenou omáčkou. 

Knedlíky také můžete připravit z hotové směsi od Amylonu, jsou výtečné! 

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Přidat recenzi

1 2 3 4 5 0 - nejhorší, 5 - nejlepší

Přidat recenziNechci přidat recenzi

Přihlášení

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.