Popis
Společnost VETO ECO s.r.o. sídlí v Kladně. Společnost navázala na firmu Pavel Petráček VETO založenou v roce 1992. Jejím cílem bylo propagovat tehdy nepříliš známou sóju. Za tím účelem vybudovali výrobní prostory a nakoupili špičkovou japonskou technologii pro výrobu tofu. Počáteční výroba probíhala pod dohledem japonského odborníka, který zasvětil pracovníky do tajů tradičních japonských postupů výroby. Slogan společnosti zní: „pro radost ze zdraví". Nepoužívají konzervanty, umělá barviva ani aromata.
Sója má jednu mimořádnou vlastnost. Obsahuje kompletní bílkoviny, tedy se všemi aminokyselinami, které naše tělo potřebuje. Podíl bílkovin je navíc vysoký - asi 35 %. Vysoká výživná hodnota sóji předurčuje tuto plodinu k tomu, aby nasytila stále rostoucí lidskou populaci. Více o sóje se dočtete v našem článku.
Složení
Tofu (SÓJA, Nigari), voda, PŠENIČNÁ bílkovina, olej řepkový, OVESNÁ vláknina, kukuřice 9 %, drožďový extrakt, hrách, zahušťovadla: metylcelulóza, karagenan, konjaková guma, xanthan; kukuřičný škrob, sůl, koření aroma.Alergeny
Lepek, Sója
Skladování
Skladujte při teplotě 1 - 7 °C.