Zeleninová hrstková polévka

Zeleninová hrstková polévka

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský, vegetariánský
  • Snadné
  • 60 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • 200 g řapíkatého celeru
  • 200 g květáku
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžička majoránky
  • podle chuti sůl
  • 1 000 ml vody
  • na ozdobu petrželka

Jak na to?

  1. Na kostky nakrájenou cibuli osmahněte na oleji, přidejte na jemno nakrájenou zeleninu, ochuťte zeleninovým bujónem, osolte, zalijte ½ litrem vody a vše krátce povařte do změknutí zeleniny.

  2. K uvařené zelenině přidejte uvařenou polévkovou směs, vše společně krátce povařte. Dochuťte rozetřeným česnekem a majoránkou.

  3. Servírujeme s čerstvě nasekanou petrželkou.

Polévkovou směs propláchněte, nasypte do ½ l studené vody a vařte, dokud nebude hrách měkký.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.