Aquafaba majonéza

Aquafaba majonéza

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský, raw, bezlepkový
  • Snadné
  • 5 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 1 lžíce citronové šťávy

Jak na to?

  1. Ve vysoké nádobě 1 minutu mixujte nálev ze sterilované cizrny, citronovou šťávu, sůl a agávový sirupu. Poté za stálého mixování pramínkem přilévejte řepkový (nebo jiný rostlinný) olej, dokud majonéza nezhoustne.

  • Znáte aquafabu? Je to nálev z cizrny, ze kterého jde ušlehat veganský sníh. Vážně to funguje! Připravte si skvělou majonézu nebo našlehaný nálev přidejte do hummusu, bude pak krásně nadýchaný.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.