Bruschetta s mungem a rajčátky

Bruschetta s mungem a rajčátky

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Oblíbené italské jídlo v luštěninové variantě. Díky tomu jde o plnohodnotný pokrm bohatý na bílkoviny. Rajčátkovo-mungová směs je výborná i jako studený salát, samotná nebo například s kuskusem či těstovinami.

  • Veganský
  • Středně obtížné
  • 35 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

Jak na to?

  1. Mungo uvařte do měkka v osolené vodě. Slijte, rozdělte na dvě poloviny, jednu jemně pomačkejte. Smíchejte celé a pomačkané fazole a odložte stranou.

  2. V pánvi na rozehřátém oleji osmahněte česnek nakrájený na tenké plátky. Přisypte celá cherry rajčata a opečte do změknutí. Vmíchejte připravené mungo a bazalku nasekanou najemno, důkladně promíchejte.

  3. Chleba nakrájejte na plátky, zastříkněte olivovým olejem a opečte dozlatova na pánvi nebo v troubě. Topinky důkladně potřete zbylým česnekem a poklaďte připravenou fazolovou směsí.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.