Cheesecake s kamutovým korpusem

Cheesecake s kamutovým korpusem

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský
  • Snadné
  • 35 minut + chladnutí
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 800 g sójového jogurtu Sojade
  • 250 g kamutových vloček
  • 100 ml vody

Jak na to?

  1. Mandle zalijte horkou vodou, nechte chvilku odpočinout a poté je oloupejte.

  2. Rozmixujte mandle najemno, přidejte kamutové vločky, pšeničný sirup, kokosový olej, vodu a vše rozmixujte. Upěchujte do dortové formy a pečte 25 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

  3. Na náplň použijte oblíbenou příchuť sójového jogurtu, my jsme použili vanilkový. Jogurt nalijte do hrnce, přisypte agar a důkladně promíchejte metličkou. Přiveďte za stálého míchání k varu, pár sekund povařte a vypněte. Krém nalijte na upečený korpus (může být i horký) a nechte vychladnout. Poté přemístěte cheesecake do lednice alespoň na 20 minut. Můžete ozdobit čerstvým ovocem, jedlými květy atd.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.