Cibulačka

Cibulačka

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Tuto lehounkou a rychlou cibulačku můžete ochutnat v naší pražské restauraci v Melantrichově ulici, kuchařům děkujeme za recept! Příjemnou chuť dodá kombinace umeocta, balzamikového octa a agávového sirupu, hotovou ji budete mít razdva, a to se cení. Podávejte s topinkami nebo krutony a čerstvými bylinkami - tymiánem nebo petrželkou.

  • Veganský
  • Snadné
  • 35 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 1 lžíce sušeného tymiánu
  • 1,5 l vody

Jak na to?

  1. Na oleji smažte asi 20 minut cibuli nakrájenou na větší plátky. Zasypte tymiánem a smažte další minutu. Přidejte vodu a vařte asi 25 minut do změknutí. Poté přidejte balzamikový ocet, umeocet a agávový sirup.

  2. Vše povařte ještě další 2 minuty a servírujte.

  3. Podávejte s topinkami nebo krutony.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.