Fazolové kari

Fazolové kari

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Potřebujete-li ve všední den rychlou, zdravou, přiměřeně výživnou a hlavně chutnou večeři, která bude rychle na stole, zvolte kari. Luštěniny můžete mít uvařené v mrazáku nebo v plechovce, kari pastu a rostlinnou smetanu mějte ve spíži stále a zelenina, ta se doma vždycky nějaká najde.

  • Veganský
  • Snadné
  • 25 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 80 g kari pasty indická massala
  • 400 ml kokosového krému
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 250 g mrkve
  • 200 řapíkatého celeru
  • jedna hrst koriandru nebo petrželky
  • pepř

Jak na to?

  1. Uvařte rýži v mírně osolené vodě doměkka

  2. Připravte si zeleninu: oloupejte mrkev a nakrájejte ji na tenké hranolky, celer nakrájejte na malé kousky, cibuli nakrájejte nadrobno, česnek utřete.

  3. V pánvi na rozehřátém oleji opečte cibuli, česnek, mrkev a řapíkatý celer. Osolte, přidejte kari pastu, kurkumu a pepř a promíchejte.

  4. Fazole sceďte, přimíchejte k zeleninové směsi a přidejte kokosový krém. Chvíli společně provařte. Odstavte a vmíchejte pokrájený koriandr nebo petrželku.

Jak jste ohodnotili tento recept?

5/5

Hodnotil 1 kuchař

  • Lucia Ovečková 07. 10. 2020

    Výborné !!!

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.