Hrachová kaše s cibulkou a celerem

Hrachová kaše s cibulkou a celerem

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Tradiční hrachová kaše s moderní notou ve formě smažených celerových kostiček. Jestli většinou nemáte rádi celer, vyzkoušejte náš recept i tak. Osmahnutý celer tvoří s cibulkou lahodnou kombinaci, oba hezky karamelizují.

  • Veganský
  • Snadné
  • 55 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 2 stroužky česneku
  • 4 cibule
  • 1 bulva celeru

Jak na to?

  1. Hrách propláchněte, zalijte trojnásobným množstvím vody a vařte 50 minut do změknutí. Přebytečnou vodu slijte.

  2. Celer oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Spolu s pokrájenou cibulí osmažte dozlatova, ochuťte uzenou solí.

  3. Uvařený hrách rozmixujte se zbytkem oleje, sójovou omáčkou tamari a česnekem.

  4. Na talíři doplňte hrách štědrou porcí cibulkovo-celerové směsi

  5. Podávejte s chlebem, výborný je kváskový.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.