Hustá farmářská čočkovice

Hustá farmářská čočkovice

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský, vegetariánský, bezlepkový
  • Snadné
  • 50 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 150 g mrkve
  • 100 g řapíkatého celeru
  • 1 hrst růžiček květáku
  • 1 cibule
  • 1 lžíce zeleninového bujonu
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžička majoránky
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 lžička mletého kmínu

Jak na to?

  1. Na oleji osmahněte na kostičky nakrájenou cibuli, přidejte na kostky nakrájenou mrkev, celer, bylinky a rozetřený česnek, krátce osmahněte.

  2. Zalijte vodou, ochuťte Würzlem a krátce povařte.
  3. Přidejte růžičky květáku, opět povařte a nakonec vsypte uvařenou čočku i s vodou, ve které se čočka vařila.

  4. Dle potřeby dochuťte a zahustěte kukuřičnou moukou rozmíchanou ve vodě. Krátce povařte.

  5. Tip: polévku můžete ochutit jablečným octem, přidat rostlinnou uzeninu.

Čočku připravte podle návodu.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.